Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συμπληρώματα πρωτείνης σε σκόνη Herbalife


Συχνές ερωτήσεις

Α: Το μέσο υγιές άτομο θα πρέπει να λαμβάνει περίπου ένα γραμμάριο πρωτεΐνης για κάθε κιλό σωματικού βάρους. Η Πρωτεΐνη σε Σκόνη της Herbalife παρέχει περίπου 5 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε δόση, που αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να πάρει ένας χορτοφάγος την απαραίτητη καθημερινή ποσότητα πρωτεΐνης.

2. Μπορεί το προϊόν αυτό να χρησιμοποιηθεί οπό χορτοφάγους που δεν τρώνε καθόλου ζωικό προϊόντα;

Α: Όχι, το προϊόν αυτό περιέχει πρωτεΐνη ορρού γάλακτος, δηλαδή έχει ζωική προέλευση.

3. Χρησιμοποιώ ήδη ένα ρόφημα με βάση την πρωτείνη, γιατί θα πρέπει να προσθέσω περισσότερη πρωτεΐνη;

Α: Για τη διατήρηση της υγείας, ο οργανισμός χρειάζεται ένα γραμμάριο πρωτεΐνης για κάθε κιλό του σωματικού βάρους. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Όσοι προσπαθούν να χάσουν περιττά κιλά συνήθως μειώνουν την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνουν στην προσπάθεια τους να μειώσουν τις θερμίδες. Όταν δεν υπάρχει αρκετή πρωτεΐνη διαθέσιμη στον οργανισμό για τις σημαντικές λειτουργίες αποκατάστασης και συντήρησης, ο οργανισμός παίρνει πρωτεΐνη από τους μύες, πράγμα το οποίο μειώνει την πρόοδο της δίαιτας γιατί οι μύες μας είναι οι «φούρνοι» όπου καίγεται το λίπος. Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει βάρος 80 κιλά, χρειάζεται 80 γρ. πρωτεΐνης την ημέρα: Δύο σέικ την ημέρα παρέχουν περίπου 35 γρ. πρωτεΐνης. Εάν προσθέσετε ένα κουτάλι της σούπας Πρωτεΐνης σε Σκόνη της Herbalife σε ένα σέικθρεπτικού Πρωτεϊνούχου Ροφήματος, τότε θα πάρετε περίπου 45 γρ. πρωτεΐνης και στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε την ημερήσια λήψη πρωτεΐνης με τροφές όπως στήθος κοτόπουλου, άπαχο κρέας, ψάρι, κλπ. ως κύρια γεύματα. Καθώς το σώμα χάνει βάρος, ο στόχος είναι να διατηρηθεί η μάζα των μυών. Είναι βασικό να διασφαλίζετε ότι λαμβάνετε επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης καθημερινά για να βοηθάτε τον οργανισμό να διατηρεί τη μυϊκή μάζα που διαθέτει.

4. Μπορώ (ή θα έπρεπε) να προσθέτω Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης σε Σκόνη στοπρόγραμμα διατροφής της Herbalife;

Α: Εάν ακολουθείτε το πρόγραμμα διατροφής σωστά, δηλαδή μια καθημερινή επιλογή προϊόντων Χρυσής διατροφής μαζί με άλλες τροφές υψηλής πρωτεΐνης και επιπλέον ένα ισορροπημένο γεύμα της αρεσκείας σας σύμφωνα με τις συστάσεις της λίστας Green, τότε δε χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη πρωτεΐνη σε σκόνη. Ωστόσο, να θυμάστε ότι για τη διατήρηση της καλής υγείας ο οργανισμός χρειάζεται ένα γραμμάριο για κάθε κιλό του σωματικού σας βάρους. Έτσι, εάν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής Herbalife, ελέγξτε ότι η λήψη πρωτείνης είναι σωστή.

5. Είμαι μπόντι-μπίλντερ, πόση ποσότητα πρέπει να χρησιμοποιώ καθημερινά εάν θέλω να βελτιώσω τη μάζα των μυών μου;

Α: Για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας, σε συνδυασμό με την αυξημένη προπόνηση, χρειάζεται επιπλέον πρωτεΐνη. Η προτεινόμενη ποσότητα είναι μεταξύ 1,5 και 2,0 γρ. πρωτεΐνης για κάθε κιλό σωματικού βάρους.

6. Όσοι ασχολούνται με αθλήματα θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν κάθε μερα ή μόνο τις μέρες που γυμνάζονται;

Α: Ένα άτομο που ασχολείται με τα σπορ χρειάζεται περίπου την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης όπως και ένα υγιές άτομο. Ωστόσο, σε ημέρες προπόνησης ή αγώνων, τα άτομα αυτά μπορούν να λαμβάνουν 1,25 ή 1,5 γρ. πρωτεΐνης για κάθε κιλό του σωματικού τους βάρους

7.Μπορώ να προσθέτω Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη σε ζεστά ροφήματα που φτιάχνονται
με βραστό νερό. όπως το μίγμα σούπας:

Α: Τόσο το Μίγμα Σούπας όσο και η Πρωτεΐνη σε Σκόνη μπορούν να προστεθούν σε καυτό νερό. Αποφύγετε το βραστό νερό, δεν είναι μόνο βλαβερό για το στόμα αλλά μπορεί και να μειώσει την πυκνότητα των θρεπτικών στοιχείων των προϊόντων.

8.Μπορώ να χρησιμοποιώ το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη σε ζεστά ή κρύα
φαγητά;

Α: Ναι, αναμιγνύεται εύκολα και δεν προσθέτει καμία γεύση.

9. Εαν βιάζομαι, μπορώ να προσθέσω Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε νερό;

Α: Ναι, μπορείτε να το αναμίξετε με οποιοδήποτε ρόφημα. Να θυμάστε ότι όταν το προϊόν αυτό προστίθεται σε ένα σέικ ή σε φαγητό, μπορεί να βοηθήσει στην ικανοποίηση της επιθυμίας για «τσιμπολόγημα», που είναι ιδανικό για άτομα που προσπαθούν να μειώσουν το βάρος τους.

10.Ποια είναι η μέγιστη ημερήσια ποσότητα Συμπληρώματος Πρωτείνης σε Σκόνη που μπορεί να πάρει κάποιος που κάνει δίαιτα:

Α: Συστήνουμε 18 γρ. (τρεις δόσεις που παρέχουν συνολικά 15 γρ. πρωτεΐνης) την ημέρα, αλλά η γενική ημερήσια λήψη εξαρτάται από το βάρος σας. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ένα γραμμάριο πρωτεΐνης για κάθε κιλό του σωματικού σας βάρους.

11. Είναι το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη κατάλληλο για χορτοφάγους:

Α: Ναι, βεβαίως. Περιέχει πρωτεΐνη σόγιας και ορρού γάλακτος.

12. Πόσες δόσεις περιέχονται το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη της Ηερβαλιφε σε ένα δοχείο;

A: 40 δόσεις.

13.Το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη της Herbalife έχει γεύση;

Α: Όχι, το προϊόν αυτό δεν έχει αισθητή γεύση, ούτε δίνει γεύση όταν προστίθεται σε άλλες τροφές ή ροφήματα. (Σημείωση: η γεύση βανίλιας προστίθεται σε πολύ μικρή ποσότητα)

14.Γιατί το Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης σε Σκόνη δεν έχει γεύση;

Α: Για να είναι όσο περισσότερο γίνεται ευέλικτο, που σημαίνει ότι μπορεί να προστεθεί στις περισσότερες τροφές χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους.

15. Είμαι μη ανεκτικός στη λακτοζη, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν:

Α: Η λακτοζη είναι ζάχαρη που βγαίνει από το γάλα. Η Πρωτεΐνη σε Σκόνη είναι μόνο πρωτεΐνη και έτσι δεν περιέχει καθόλου λακτοζη.

16. Είναι το προϊόν αυτό καθορό (κόσερ);

Α: Είναι του ίδιου τύπου όπως και στις ΗΠΑ, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ως κόσερ από τον Ραβίνο Tesler.

17.Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Herbalifeενόσω χρησιμοποιώ το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη;

Α: Ναι, αλλά εάν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής Herbalife, να θυμάστε ότι η συνολική λήψη πρωτεΐνης θα πρέπει να είναι ανάλογη με το βάρος σας.

18.Η Σκόνη αυτή περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς;

Α: Όχι.

19.Έχει το προϊόν Herbalife αυτό αντενδείξεις:

Α: Μόνο εάν έχετε κάποια πάθηση και πρέπει να περιορίζετε τη λήψη πρωτεΐνης. Τότε θα πρέπει να ρυθμίζετε τη συνολική λήψη πρωτεΐνης ολόκληρη την ημέρα.

20.Ποιοι μπορούν να καταναλώνουν το Συμπλήρωμα Πρωτείνης σε Σκόνη; (Παιδιά, ενήλικες, άτομα με αναπηρίες).

Α: Όλοι όσοι θέλουν να αυξήσουν τη λήψη πρωτεΐνης με καθαρή πρωτεΐνη.

21.Ποια είναι τα διατροφικά οφέλη από τη χρήση αυτού του προϊόντος;

Α: Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη… απαραίτητη για τις περισσότερες λειτουργίες του οργανισμού και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

πηγή: http://fit-4-all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου