Πέμπτη 29 Μαΐου 2014


Aloe Barbadensis Miller.




Aloe Barbadensis Miller. Μπορεί να είναι μεγάλο το όνομά της, αλλά αξίζει να τη γνωρίσετε. Υπάρχουν περίπου 400 είδη φυτών Αλόης, τα οποία ευδοκιμούν σε ξηρές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Κάθε μία είναι ωφέλιμη με τον δικό της τρόπο, αλλά μόνο μία είναι αυτή που έχει αναγνωριστεί εδώ και χιλιετίες για τις μαγικά καταπραϋντικές της ιδιότητες…Η Aloe Barbadensis Miller: Η ψυχή του εργοστασίου Aloe Vera of America.

Ως ένα από τα αρχαιότερα αναγνωρισμένα βότανα, αναφορές σε αυτό το φυτό υπάρχουν σε πήλινες κατασκευές των Σουμέριων από το 2200 π. Χ. Η Αλόη Βέρα έχει υμνηθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας για τις φυσικά καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Είναι γνωστό ότι καταπραΰνει μικρά εγκαύματα, θρέφει και ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, ενώ, επίσης, βοηθά στη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας. Με τη βοήθεια της επιστήμης, με καινοτομία και με αφοσιωμένη ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης, το εργοστάσιο Aloe Vera of America έχει αφοσιωθεί στο να προσφέρει κατευθείαν σε εσάς την καλύτερη μορφή της Αλόης Βέρα.

Ως ένα από τα αρχαιότερα αναγνωρισμένα βότανα, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, η Αλόη Βέρα είναι γνωστή από πολύ παλιά για τις φυσικά καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Εξωτερικά η χρήση της μπορεί να καταπραΰνει από μικρά εγκαύματα, να θρέψει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα συμβάλλοντας στην ανάπλασή της. Αλλά η αληθινή μαγεία της Αλόης είναι όταν τη λαμβάνετε εσωτερικά. Σύγχρονες μελέτες έχουν αποδείξει ότι λαμβάνοντας τον χυμό Αλόης καθημερινά, βοηθάτε τον μηχανισμό της πέψης, καθώς και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό – έως και τρεις φορές περισσότερο. Με τη βοήθεια της επιστήμης, της καινοτομίας, της αφοσιωμένης ομάδας μας στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, η Aloe Vera of America προσφέρει την καλύτερη μορφή Αλόης κατευθείαν σε εσάς.

ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΛΟΗΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η δραστηριότητα του εργοστασίου Aloe Vera of America δεν περιορίζεται μόνο στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας της Aλόης στο Mission του Τέξας, αλλά και στις ιδιόκτητες φυτείες και τις αγροτικές εκτάσεις του Νότιου Τέξας και της Δομινικανής Δημοκρατίας, της μεγαλύτερης φυτείας στον κόσμο. Και φυσικά στην καταπληκτική μονάδα παραγωγής στο Ντάλλας! Με τη διατήρηση των ίδιων υψηλών επιπέδων ακεραιότητας και ποιότητας στις φυτείες μας, όπως στα εργαστήριά μας, η δέσμευση για ποιότητα του εργοστασίου Aloe Vera of America είναι αξεπέραστη.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το τμήμα χημικών μηχανικών ελέγχει σχολαστικά όλες τις πρώτες ύλες, το pH, το βαθμό ρευστότητας, το χρώμα, την όψη, τη συντήρηση και τα επίπεδα ασκορβικού οξέος προτού το τμήμα παραγωγής τις χρησιμοποιήσει στα προϊόντα μας. Όταν δημιουργηθούν τα τελικά προϊόντα, τα ελέγχουμε ξανά με την ίδια σχολαστικότητα, ώστε όταν κυκλοφορήσει στην αγορά οποιοδήποτε προϊόν από την Aloe Vera of America, οι Συνεργάτες μας και οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι οτιδήποτε αναγράφεται στην ετικέτα της Aloe Vera of America είναι αυτό ακριβώς που πρέπει. Καταπληκτικό…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου