Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων: All day, Every day!



Οι απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις για να μάθετε γιατί το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων είναι πιο υγιεινό αφέψημα με τις λιγότερες θερμίδες και την περισσότερη "δράση"
               
Τί είναι το Στιγμιαίο Ρόφημα Thermojetics και ποια είναι τα βασικά του συστατικά;
Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων είναι ένα αναζωογονητικό φυτικό τσάι που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μία πιο υγιεινή εναλλακτική στο παραδοσιακό τσάι, τον καφέ ή τα αναψυκτικά. Εκτός από το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά πράσινο τσάι που περιέχει (αποδεδειγμένο ότι προλαμβάνει καρκίνο & εγκεφαλικά), περιέχει επίσης βότανα όπως κάρδαμο για ενέργεια & πέψη και εκχύλισμα φλοιού λεμονιού, που είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, τα οποία επίσης έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η μολόχα που περιέχει είναι θεραπευτική για φλεγμονές σε λαιμό & πεπτικα και πρόβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα, ο ιβίσκος χαμηλώνει σημαντικά την πίεση, την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια. 
        
Γιατί βοηθάει στον έλεγχο του βάρους? 
Δημιουργεί θερμογέννηση, κάνοντας τον μεταβολισμό να λειτουργεί πιο έντονα οπότε βοηθά στην κατακράτηση υγρών και στο διώξιμο του λίπους, ιδανικό για αυτούς που ακολουθούν πρόγραμμα διαχείρησης βάρους. 1 φλυτζάνι τσάι αντιστοιχεί σε 10 λεπτά στο διάδρομο, δηλαδή διώχνει 80 θερμίδες.

Με ποιον τρόπο είναι ωφέλιμα τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού;
Τα αντιοξειδωτικά οφέλη του πράσινου τσαγιού έχουν αποδειχθεί, και μπορούν να συμβάλουν σε μία γενική αίσθηση ευεξίας. Το πράσινο τσάι (από φύλλα Camellia sinensis) περιέχει χημικά που ονομάζονται "πολυφαινόλες" και είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Προσφέρουν στο σώμα προστασία από την καταστροφική δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών, που οδηγεί σε επιτάχυνση της γήρανσης και αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών μπορεί να προκληθεί από καθημερινούς παράγοντες όπως και η μόλυνση, ή άσκηση και το κάπνισμα

Πόση καφεϊνη περιέχει κάθε μερίδα;
Το πράσινο τσάι είναι φυσική πηγή καφεϊνης, και κάθε μερίδα του Στιγμαίου Ροφήματος Βοτάνων περιέχει μία δόση καφεϊνης περίπου ίση με ένα φλυτζάνι καφέ. Οι δραστήριοι άνθρωποι θα ωφεληθούν από την καφεϊνη, διότι βοηθά στην αύξηση του καρδιακού ρυθμού και βελτιώνει την αθλητική απόδοση, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κούραση που σχετίζεται με την άσκηση. Η μερίδα περιέχει μόνο 5-6 θερμίδες και η καφεϊνη δίνει άμεση ζωντάνια. Α

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για το Στιγμιαία Ρόφημα Βοτάνων;
Όποτε χρειάζεστε τόνωση! Προτιμήστε το για ενέργεια όλη μέρα αντί του καφέ και των γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικών. Πίνετε ζεστό η κρύο, όλο το χρόνο.

Σε 3 υπέροχες γεύσεις: ροδάκινο, βατόμουρο, & λεμόνι. Περισσότερα στο 6945288026 - 6971852923 & στο tsikat67@gmail.com

herbalife 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου