Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014






Πολλοί ρωτούν αν θα πρέπει να εμπιστευτούν τα προϊόντα Herbalife στην Διατροφή τους και γιατί θα πρέπει να τα εντάξουν στο καθημερινό τους Διαιτολόγιο.
Η απάντηση είναι πολύ απλή...
Υπάρχει τρόφιμο στον πλανήτη που να έχει τόση έρευνα, τόσους ελέγχους, τόσους επιστήμονες και τόσες Πανεπιστημιακές μελέτες πριν βγει στην αγορά? 
Υπάρχει τρόφιμο στον πλανήτη (ακόμη και οι παιδικές τροφές) που να περιέχει αυτά που σου προσφέρουν τα προϊόντα Herbalife με τόσο μεγάλη καθαρότητα και ποιότητα πρώτων υλών.?
Υπάρχει Εταιρία στον κόσμο που να επενδύει τόσα εκατομμύρια σε επιστημονικό προσωπικό, τεχνολογικό εξοπλισμό και στη έρευνα της Διατροφής.?
Και όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα προκαλώ να μου βρει, όποιος μπορεί, γεύμα που να σου προσφέρει όλα όσα περιέχονται σε ένα ρόφημα της Herbalife, με 220 μόνο θερμίδες και 2,00€.
Αν λοιπόν μπορώ να τρώω καθημερινά ένα τόσο τέλειο γεύμα και να διατηρώ ένα οργανισμό υγιή και δραστήριο, γιατί να μην το εντάξω στο καθημερινό μου Διαιτολόγιο? Ούτε στερούμαι , ούτε πεινάω , ούτε μου κοστίζει, αλλά ούτε παχαίνω σιγά σιγά με τα χρόνια.
Ξεκινήστε λοιπόν δοκιμάζοντας να κάνετε για ένα μήνα κάτι σωστό ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην Διατροφή σας. Εγώ μπορώ να σας βοηθήσω αποδεικνύωντας με Δωρεάν μετρήσεις Σωματικής Κατάστασης το πόσο βοηθάτε το σώμα σας κάνοντας μια τόσο απλή και εύκολη κίνηση.
Η Απόφαση είναι Δική σας.


πηγή: Personal Wellness Coach Νίτσα Τζανετή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου