Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Γιατί Ισοτονικό και γιατί H30 Pro?





Πίνω νερό κατά την διάρκεια της γυμναστικής, δεν φτάνει αυτό?
Τα ισοτονικά περιέχουν υδατάνθρακες για να σας βοηθήσουν να μείνετε γεμάτοι ενέργεια. Βοηθούν να παραμείνετε ενυδατωμένοι, αναπληρώντας τα υγρά και τους πολύτιμους ηλεκτρολύτες που χάθηκαν με τον ιδρώτα, αποφεύγοντας έτσι τις αρνητικές επιπτώσεις της αφυδάτωσης.Ένα ισοτονικό ποτό έχει την ίδια συγκέντρωση ηλεκτρολυτών & υδατανθράκων με το σώμα μας οπότε θα απορροφηθούν γρηγορότερα απ'ότι από το νερό.

Γιατί να προτιμίσω H30 Pro?
Το Η30 Pro της Herbalife είναι το μόνο φυσικο ισοτονικο ποτό της αγοράς. Ο βασικός υδατάνθρακας του ισοτονικού η ιζομαλτόζη είναι φυσική πηγή παραγωγής ζάχαρης η οποία ελευθερώνει την ενέργεια σε πιο αργούς ρυθμούς από την γλυκόζη. Αυτό σημαίνει άμεση και διαρκή ενέργεια δίχως ανατροπές και απότομες πτώσεις τις ενέργειας και δεν περιέχει πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά. Ενυδάτωση με την σωστή αναπλήρωση ηλεκτρολυτών.
Οι Βιταμίνες Β που περιέχει βελτιώνουν την απορρόφηση βασικών θρεπτικών συστατικών, που σημαίνει ταχύτερη αντίδραση στα συστατικά του H30 Pro αρά βελτίωση της απόδοσης. Βασικές αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως C και Ε & αναμειγμένες τοκοφερόλες για την προστασία των ιστών του οργανισμού στις πιθανές βλάβες απο ελεύθερες ρίζες.

Και εκπληκτική γεύση!!
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6945300616-6971852923 E'MAIL: herbalifekats@gmail.com
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου