Σάββατο 14 Ιουνίου 2014


Εσείς ήπιατε το shake σας σήμερα;

Ένας σημαντικός παράγοντας για να έχουμε περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα και να αποφεύγουμε τις περιττές τροφές,είναι το να ξεκινάμε την μέρα μας,με ένα υγιεινό πρωινό,δίνοντας έτσι στον οργανισμό μας τα κατάλληλα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις όποιες υποχρεώσεις του.
Ένα τυπικό πρωινό,που αποτελείται συνήθως απο καφέ και υδατάνθρακες (π.χ.δημητρια-κά,τυρόπιτα,κρουασάν κλπ.)περιέχει τουλάχιστον 450 θερμίδες!
Εάν ο καφές είναι τύπου latte(π.χ.freddo,cappuccino κλπ.)τότε ο αριθμός των θερμίδων φτάνει έως και 650-700!
Το 95% απο εσάς που επιλέγετε ενα τέτοιο πρωινό,κατα τη διάρκεια της ημέρας έχετε την τάση να καταφεύγετε σε σνάκς(π.χ.σοκολάτες,μπισκότα,πατατάκια κλπ)Ο λόγος είναι απλός.Ένα πρωινό βασισμένο σε υδατάνθρακες,αναβάζει απότομα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα,και σε πολύ λίγο χρόνο,λόγω των διαδικασιών του οργανισμού να διορθώσει αυτή την κατάσταση(έκκριση ινσουλίνης),ξαναπέφτουν απότομα χαμηλότερα απο τα φυσιολογικά όρια.Αυτό προκαλεί μείωση της ενέργειας και κατ'επέκταση λιγούρες και πείνα,με αποτέλεσμα να επιβαρύνεστε θερμιδικά!
Στην ίδια περίπτωση ανήκετε και εσείς που παραλείπετε το πρωινό,γιατί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα πεινάσετε και θα καταφύγετε στους υδατάνθρακες!
Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε τις θερμίδες που λαμβάνετε ημερησίως απο το πρωινό σας και τα τυχόν σνάκ που καταναλώνετε.

Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα θρεπτικό πλήρες γεύμα σε μορφή ροφήματος ή μπάρας σοκολάτας! 
Απολαύστε ανάμεσα σε ωκτο υπέροχες γεύσεις,σοκολάτα-βανίλια-cookies & cream-cappuccino-τροπικά φρούτα-φράουλα!

Φτιάξτε το shake σας με γάλα,χυμό,γιαούρτι ή νερό και νιώστε την διαφορά!Ο χρόνος προετοιμασίας του,είναι πιο γρήγορος απο έναν καφέ,και θερμιδικά κυμαίνεται απο 90 έως 217 θερμίδες(ανάλογα με το τί θα επιλέξουμε για να το ετοιμάσουμε)!

Δείτε αναλυτικά τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει ένα ποτήρι 250ml ρόφημα,προετοιμασμένο με ημιάπαχο γάλα, και την αντιστοιχία του με άλλα τρόφιμα:

 

Αν δεν έχετε ούτε τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται,για να φτιάξετε το ρόφημά σας,τότε μπορείτε να το απολαύσετε σε μπάρα σοκολάτας.To Meal Bar το έχετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε!

 

Πώς γλιτώνω 85.000 θερμίδες τον χρόνο!

Υπολογίστε τις θερμίδες του πρωινού σας(υδατάνθρακες)!Θα βρείτε ότι περιέχει τουλάχιστον 450 θερμίδες.Εαν αντικαταστήσετε αυτό το πρωινό με το θρεπτικό πρωτεινούχο ρόφημα,ή το Meal Bar,οι θερμίδες μειώνονται στις 217,άρα 233 λιγότερες!Σε εβδομαδιαία βάση γλιτώνετε 1631 θερμίδες,σε μηνιαία βάση 7223,και σε ετήσια βάση 85.045!
Και φυσικά,λαμβάνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας,με 100% φυσική διατροφή!

Θέλω να μάθω πώς μπορώ να ξεκινήσω!


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6971.852 923 ή στο mail: herbalifekats@gmail.com για να σας λύσουμε τις απορίες σας. Ανεξάρτητη Συνεργάτης Herbalife ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΚΡΗ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου